Welcome to the Angelfire Team Blog. Here we'll be posting news and updates concerning what's going on at Angelfire.

If you have a question, or are looking for help with your website, head on over to our Community Blog, the Angelfire Club. However, if something is broken on your website or with Angelfire in general and you require official support please create a ticket or call our help line. You can find all the information on how to do either of these tasks here: http://www.angelfire.lycos.com/cgi-bin/howto/index.


« December 2010 »
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Angelfire Team Blog
Friday, 10 December 2010
Significant Bug fix for the Angelfire Site Builder
Topic: Bug Fixes

Repost from the Angelfire Club:

This afternoon (Wednesday the 8th) we released a bug fix for the Angelfire Site Builder that we hope will clear up any lingering issues with the error: "Module no longer exists"

The bug fix does two things specifically:

1. It puts the Add-on Module frame back around anything that was broken before so that at least you can A.) see what it was and B.) delete it and re-add it if you like. That will almost always fix the issue.

2. It also allows the content to appear on the published site. That ought to prevent things like images not appearing on the published site but instead just showing a blank area where the image (or guestbook or counter etc) ought to be.


Posted by team-blog at 8:32 AM EST
Permalink | Share This Post

View Latest Entries